Over Team2 Advies

Team2 Advies is een ervaren bureau dat gespecialiseerd is in de uitvoering en rapportage van asbestinventarisaties, besmettingsonderzoeken conform de NEN 2991, projectbegeleiding en directievoering van asbestwerken.
 
Team2 Advies werkt volgens bijlage XIIIa behorend bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandigheden regeling (voorheen SC-540) gecertificeerd bij Normec Certification BV met SCA Code: 07-D070128.01

Volledig onafhankelijk

Team2 Advies is volledig onafhankelijk (bestuurlijk en financieel). Wij onderscheiden ons door u snel, deskundig en doeltreffend te adviseren en u op tijd te voorzien van duidelijk leesbare asbestrapportages conform bijlage XIIIa behorend bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandigheden regeling (voorheen SC-540).
De huidige markt vraagt om een snelle aanpak op het gebied van asbest, de noodzakelijke inventarisatierapportage wordt daarbij vaak vergeten of te laat opgesteld.

img_square_boerderij_boom
img_square_vezels_b

Korte lijnen

Bij advisering en uitvoering is gebleken dat alleen met korte lijnen en goed advies een juiste uitvoering mogelijk is. Bij ons heeft direct contact met uw adviseur en uitvoerder.
Wij hebben gemerkt dat korte lijnen, een goede directe aanpak en een snelle afhandeling alleen mogelijk is, met een klein gespecialiseerd team. Wij werken voor particulieren, overheden, bedrijven, industrie, woningbouw etc. Oftewel; Voor een ieder die asbestonderzoek of advies nodig heeft.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.