Voor wie werken wij?

Door ons bureau worden jaarlijks vele asbestinventarisaties, besmettingsonderzoeken conform de NEN 2991 en projectbegeleidingen uitgevoerd.

Zo voeren wij begeleidingsprojecten uit voor de industrie, gemeentes, ziekenhuizen en aannemers. Inventarisaties uit in woningen, gebouwen, industrie, ziekenhuizen, scheepvaart, gemeentelijke, openbare gebouwen zoals zwembaden, werkplaatsen, gemeentehuizen, scholen, sportaccommodaties etc.

Aannemers

Aannemers huren ons in voor asbestonderzoek maar ook voor projectbegeleiding, toezicht en directievoeringen op de bouwplaats. Dit doen we volgens alle laatste veiligheidsnormen bijlage XIIIa behorend bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandigheden regeling (voorheen SC-540).

Woningbouwverenigingen

Voor woningbouwverenigingen zorgen we voor de perfecte logistiek en vakkundige rapportages. Diverse contractvormen zijn hierbij mogelijk, afhankelijk van het aantal woningen en asbest inventarisaties.

 

Bedrijven

Team2 Advies heeft veel ervaring met het uitvoeren van asbestinventarisaties, besmettingsonderzoeken en projectbegeleiding voor bedrijven en instellingen.

Overheden

Overheden hebben over het algemeen veel panden in haar portefeuille. Om een goed beeld te krijgen van eventuele risico’s van asbesthoudende materialen in de panden inspecteren de professionals van Team2 Advies deze met enige regelmaat. Natuurlijk kan Team2 Advies ook voor sloop en/of renovatiedoeleinden inventarisaties leveren.

Makelaars en verzekeraars

Veel woningen welke gebouwd zijn voor 1994 bevatten asbesthoudende materialen. Voordat woningen op de markt komen, kunnen deze worden geïnspecteerd op asbest.

Bij brandschades worden de asbestprofessionals van Team2 Advies vaak gevraagd om een deskundig advies op te stellen bij  asbestbesmettingen voor mens en milieu.

Particulieren

Wanneer u een woning of schuur heeft aangekocht of in uw bezit heeft, kunnen wij u helpen met de voorbereidingen van sloop en/of renovatie doormiddel van het opstellen van een asbestinventarisatie. Ook wanneer u graag wilt weten of een materiaal asbesthoudend is, kunnen wij bij u langskomen om een monster te nemen en laten analyseren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.